ВЛАГОКЛИМА ООД

Дружество, създадено през 1994 година, с основна дейност производство и оборудване на климатични и вентилационни системи, вентилаторни конвектори, въздушни завеси, спринклерни и ВиК системи.

Влагоклима предлага консултация, проектиране, оборудване, производство на елементи, детайли и аксесоари за вентилационни и климатични инсталации, гаранционно и извънгаранционно обслужване на климатични и вентилационни системи.

Заедно с италиански и немски партньори се произвеждат някои типове вентилатори. Влагоклима предлага на българския пазар реномирани европейски производители, доказали в дългогодишната си практика и опит с високото качество и разнообразие в асортимента -

NicotraMaico-Italia, ZIEHL-ABBEGG, Cominter, InvertorDEC и други.

От складови наличности се предлагат всички необходими стандартни елементи за изграждане на инсталации, а продукти по спецификация на клиента са предмет на индивидуално договаряне и доставка.

При нас работят - висококвалифицирани инженери, проектанти, настройчици, оператори, монтажници и др., структурирани в проектантски отдел, търговски отдел, складови бази, производствени и монтажни групи и звено за сервизна поддръжка. В отношенията си с партньорите тя залага на качество, коректност и трайно сътрудничество.

Продуктите на Влагоклима се създават по най-съвременни технологии, осигуряващи висока ефективност, икономичност и ниски нива на отделените вредни емисии в атмосферата в рамките на европейските стандарти.

Сертифицирана е по

ISO:9001 и притежава сертификат за качество на ZERT.

Успешно е въведена интегрирана система за управление на околната среда и здравословните и безопасни условия на труд, съгласно ISO 14001:2004 и OSHAS 18001:2002

.

Продуктовият каталог обхвааща:

Секционни климатични камери (AHU);
Вентилационни боксове;
Вентилатори за канален монтаж ;
Вентилатори за канален монтаж – кръгли;
Вентилатори с директно задвижване ;
Покривни вентилатори;
Вентилатори с ремъчна предавка;
Битови вентилатори;
Гъвкави въздуховоди;
Противопожарни клапи;
Шумозаглушители;
Вентилационни решетки;
Въздушни завеси;
Калорифери – водни / електрически;
Подвижни жалузийни решетки;
Стенни Климатизатори - InvertorDaikin, др.
Въздуховоди.
Щанцоване и огъване с CNC машини и др.