ВЛАГОКЛИМА ООД

Влагоклима ООД

 

Дружество, създадено през 1994 година, с основна дейност производство и оборудване на климатични и вентилационни системи, вентилаторни конвектори, въздушни завеси, спринклерни и ВиК системи.
Фирмата е сред първите 10 компании в бранша. Влагоклима предлага консултация, проектиране, оборудване, производство на елементи, детайли и аксесоари за вентилационни и климатични инсталации, гаранционно и извънгаранционно обслужване на климатични и вентилационни системи.
Заедно с италиански партньор (Nicotra) се произвеждат някои типове вентилатори. Влагоклима представлява на българския пазар реномирани европейски производители, доказали в дългогодишната си практика и опит с високото качество и разнообразие в асортимента – Nicotra, Elicent, DEC и други.
От складови наличности се предлагат всички необходими стандартни елементи за изграждане на инсталации, а продукти по спецификация на клиента са предмет на индивидуално договаряне и доставка. При нас работят 85 човека – висококвалифицирани инженери, конструктори, технолози, проектанти, настройчици, оператори и др., структурирани в конструкторски и проектантски отдел, търговски отдел, складови бази, производствени и монтажни групи и звено за сервизна поддръжка. Влагоклима ООД има изградена дистрибуторска мрежа в цялата страна. В отношенията си с партньорите тя залага на качество, коректност и трайно сътрудничество.
Продуктите на Влагоклима се създават по най-съвременни технологии, осигуряващи висока ефективност, икономичност и ниски нива на отделените вредни емисии в атмосферата в рамките на европейските стандарти.
Сертифицирана е по
ISO:9001 и притежава сертификат за качество на ZERT.
Наскоро успешно е въведена интегрирана система за управление на околната среда и здравословните и безопасни условия на труд, съгласно ISO 14001:2004 и ОSHAS 18001:2002.
Продуктовият каталог обхвааща:
Секционни климатични камери (AHU);
Вентилационни боксове;
Вентилатори за канален монтаж ;
Вентилатори за канален монтаж – кръгли;
Вентилатори с директно задвижване ;
Покривни вентилатори;
Вентилатори с ремъчна предавка;
Битови вентилатори;
Гъвкави въздуховоди;
Противопожарни клапи;
Шумозаглушители;
Вентилационни решетки;
Въздушни завеси;
Калорифери – водни / електрически;
Подвижни жалузийни решетки;
Стенни Климатизатори – MqQuay, Invertor; Toshiba, др.
Въздуховоди.
Щановане и огъване с CNC машини и др.